Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

objavio: S.V.

24. 09. 2016. 22:55 >> 22:33

NOVI KIKS MADRIĐANA

Las Palmas zaustavio Real

Fudbaleri Real Madrida remizirali su sa Las Palmasom u gostima 2:2, u posljednjem današnjem meču šestog kola Primere. Madriđani su zadržali prvo mjesto na tabeli Primere, ali sada imaju samo bod više od Barselone.

Real je poveo u 33. minutu golom Marka Asensija, koji je sjajno pogodio glavom, nakon što je golman Las Palmasa Havi Varas odbranio Načov šut.

Ipak, samo pet minuta kasnije, Tana je popravnao, pošto je sa 10, 11 metara preciznim udarcem lijevom nogom matirao Kika Kasilju.

Benzema je u 67. minutu vratio vođstov Reala - Francuz je naletio na jednu odbijenu loptu pogodio gornji desni ugao. Zinedin Zidan je nedugo zatim zamijenio Kristijana Ronalda, da bi Las Palmas stigao do velikog boda pogotkom Arauha, nakon smušene reakcije odbrane Reala.

Real je poslije drugog remija zaredom ostao na čelu tabele sa 14 bodova, jednim više od Barselone, a dva od Atletik Bilbaa.

Na drugoj strani, Las Palmas je pao na petu poziciju i ima šest bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније