Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Dnevne novine, Objavio: O.Z. ]

15. 07. 2017. 10:59 >> 10:33
1

POTREBAN NAPADAČ

Rudar želi Đalovića

Rudar je najaktivniji na ljetnjoj pijaci što se tiče novih igrača, a za kraj prelaznog roka su spremili jednu “transfer bombu” kako Dnevne novine saznaju, “rudari” žele da dovedu iskusnog Radomira Đalovića.

Talentovani strateg Radislav Dragićević je sklopio kockice, uigrao tim, a da zatvori roster potreban mu je još samo napadač. Ne bilo kakav špic, nego iskusan centarfor koji garantuje golove. A bivši reprezentativac Crne Gore se idealno uklapa u taj profil, prenosi CdM.

Đalović je u svađi sa stručnim štabom i upravom Budućnosti, nalazi se pod suspenzijom, a ukoliko ne dođe do preokreta, 34-godišnji napadač će napustiti plavi tabor. I to će pokušati da iskoristi Rudar, koji ima ozbiljne ambicije naredne sezone.

Kako smo čuli, robusni špic bi u Pljevljima imao ulogu vođe, bio bi produžena ruka trenera na terenu i imao bi uticaj na mlade igrače. Pitanje je samo da li se se Đaloviću ide u Pljevlja…

A dok čekaju čovjeka koji je prošle godine postigao 14 golova, “rudari” su dogovorili 12. pojačanje Dejan Kotorac je novi igrač Rudara! Transfer mladog reprezentativca Crne Gore je iznenadio sve, pošto je 21-godišnji vezista već bio viđen kao novi igrač Grblja.

Međutim, došlo je do preokreta, pa je Rudar ugrabio dijete Bokelja koje je Kotor napustilo nakon što su bokelji ispali iz Telekom 1. CFL. Prije Kotorca opremu “rudara” su zadužili Jasmin Agović, Armin Bošnjak, Milivoje Mrdak, Aleksandar Macanović, Jovan Baošić, Ivan Mijušković, Miloš Bulatović, Nemanja Kartal, Edvin Kuč i Miomir Đuričković.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније