Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

09. 08. 2017. 21:40 >> 21:13

DALBER KOD SPALETIJA

Prešao u Inter i oborio rekord Nice

Brazilski fudbaler Enrike Dalber prešao je iz francuske Nice u Inter, sa kojim je potpisao ugovor na pet godina, saopštio je danas italijanski klub.

Dalberov menadžer je otkrio da je Inter za transfer njegovog klijenta platio 28 miliona eura, a Nica će od narednog dobiti 20 odsto.

Nica je oborila rekord, pošto nikada nije prodala fudbalera za toliki novac.

Otpusna klauzula je bila 30 miliona, klubovi su pregovarali i na kraju došli do dogovora.

Dalber je došao a Inter bi uskoro mogao ispratiti jednog igrača. Italijanski mediji javljaju da je Gari Medel je na izlaznim vratima Intera. Čelnici Bešiktaša su u Milanu na pregovorima oko transfera čileanskog reprezentativca.

Interov rival iz Serije A, Fiorentina angažovala je fudbalera Torina Marka Benasija, sa kojim je potpisala petogodišnji ugovor.

Benasi, 23-godišnji vezni fudbaler, tri sezone je proveo u Torinu, čiji je bio kapiten, a u novom klubu bi trebalo da zamijeni Borhu Valera, koji je otišao u Inter.

Fiorentina je dobila još jedno pojačanje, pošto je dovela Valentina Ejserika iz Nice, koji je potpisao ugovor na četiri godine.

Ejzerik ima 25 godina, a klub iz Firence će za njegov transfer, po navodima medija, platiti oko četiri miliona eura.

Očekuje se da nekadašnji mladi reprezentativac Francuske sa Fiorentinom potpiše ugovor na četiri godine.

Fiorentina je zainteresovana i za napadača Ajaksa Džastina Klajverta. Talentovani ofanzivac, inače sin nekadašnjeg holandskog reprezentativca Patrika, trebalo bi da zamijeni Nikolu Kalinića, koji je sve bliži prelasku u Milan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније