Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavila: R.B. ]

18. 12. 2019. 15:17 >> 15:16

BORBA ZA TRON SERIJE A

Džang: Inter će osvojiti svijet

Predsjednik Intera Stiven Džang rekao je da će taj fudbalski klub "osvojiti svijet".

Inter se bori za šampionsku titulu u Seriji A, trenutno je prvi na tabeli sa 39 bodova, koliko ima i drugoplasirani Juventus.

"Sada smo na vrhu Serije A. To nam mnogo znači, to znači da smo na pravom putu. Svi naši napori biće nagrađeni korak po korak. Ipak, to ne znači ništa, moramo da ostanemo skromni, moramo da izvučemo pouke iz prošlosti. Moramo da ostanemo koncentrisani", rekao je Džang na klupskoj svečanosti, prenijeli su italijanski mediji.

Džang, koji će u petak napuniti 28 godina, rekao je i da bez hrabrosti i napornog rada, na terenu i van njega, klub ne može da se takmiči na najvišem nivou.

"Prošle nedjelje sam razgovarao sa igračima i rekao da ćemo imati poteškoća, ali da treba da ih prevaziđeno. To se odnosi na narednih 100 godina ovog kluba, uvijek će biti prepreka, ali moramo zajedno da se suočimo sa tim. Ničega se ne plašimo. Danas i u budućnosti, potrebna je hrabrost i samo na takav način možemo težiti najvišem nivou", naveo je kineski biznismen.

"Teškoće iz prošlosti nijesu važne. Prepreke iz budućnosti nijesu važne. Zajedno, svi mi, ova velika porodica, osvojićemo svijet. Mi smo ujedinjeni. Napred Inter", dodao je Džang.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније