Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 09. 2014. 16:59 >> 17:19
1

MINIMALAC BUDUĆNOSTI

"Poker" Rudara, rutina Sutjeske

Rudar je opravdao ulogu favorita protiv "fenjeraša" Berana slavio na gostovanju sa ubjedljivih 4:0 i zadržao lidersku poziciju. Slavili su i Sutjeska i Budućnost. Šampion je kraj Bistrice savladao Bokelj 2:0, dok su "plavi" odnijeli tri boda iz Petrovca 1:0.

Rudar je protutnjao Beranama, Mijušković je već u osmom minutu stavio domaćima do znanja da nemju šta da traže. Sve do finiša nije bilo golova, a onda je lider sa tri gola zapečatio sudbinu posljednjeplasiranog tima prvenstva. Redom su pogađali Gačević, Mrdak i kapiten Vlahović 4:0. Rudar je u strahovitom naletu, a Berancima ostaju velike brige.

Sutjeska je savldala Bokelj 2:0 i tako potvrdila pobjedu iz derbija sa Budućnošću. Šampion nastavlja da "diše za vratom" Rudaru. Golove za Nikšićane su postigli Masato i najbolji strijelac lige Vujović.

Budućnost je slavila na teškom gostovanju Petrovcau, a heroj "plavih" bio je kpiten Mihajlo Tomković. U finišu su domaći imali nekoliko šansi, Tomić je pogodio stativu, ali su "plavi" izvukli žiuvu glavu i nastavili trku sa Rudarom i Sutjeskom.

Mladost je kompletirala uspjehe vodeće četvorke, "romantičari" su na Starom aerodromu savladali Zetu 3:1. Bogdan Milić je sa dva gola u dva minuta u prvom dijelu trasirao put ka pobjedu. Dujković je pred odmor smanji, ali je sve dileme odagnao Jovanović pogotkom nakon 15 minuta igre u prvom dijelu.

I Lovćen hvata priključak sa vodećima, na Cetinju ja pao Grbalj, golom rezerviste Đurovića 15 minuta prije kraja.

Mogren je osvojio zlatne bodove u Baru protiv Mornara 3:1. Budvani su sve završili u prvih 45 minuta golovima Grbovića (dva) i Vujačića. Čast domaćih spasio je Rotković u samom finišu. 

Rezultati i strijelci:

BERANE - RUDAR 0:4
(Mijušković 8, Gačević 72, Mrdak 84, Vlahović 93)

SUTJESKA - BOKELJ 2:0
(Masato 31, Vujović 82)

PETROVAC - BUDUĆNOST 0:1
(Tomković 27)

MLADOST - ZETA 3:1
(Milić 18, 20, Jovanović 59 - Dujković 40)

LOVĆEN - GRBALJ 1:0
(Đurović 75)

MORNAR - MOGREN 1:3
(Rotković 90 - Grbović 17, 33, Vujačić 44)

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније