Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

И.Ш. [ Beta ]

11. 08. 2023. 14:36 >> 14:36

KOŠARKAŠ MILVOKIJA POTVRDIO

Grčka bez Adetokunba na Svjetskom prvenstvu

Grčki košarkaš Janis Adetokunbo potvrdio je danas da neće biti dio nacionalnog tima na predstojećem Svjetskom prvenstvu.

"Svi znaju kolika je moja strast i ljubav prema reprezentaciji i to se nikada neće promijeniti. Od završetka NBA sezone, gurao sam svoje tijelo do krajnjih granica kako bih bio spreman da pomognem timu da ostvari ciljeve koje smo postavili", napisao je Adetokunbo na društvenim mrežama.

"Ali, nakon mjeseci rada i nekoliko sastanaka sa medicinskim osobljem, jasno je da nisam spreman da se takmičim na tom nivou koji zahtijeva učešće na Svjetskom prvenstvu", dodao je on.

On je istakao da to "nije bio izbor, već jedina opcija kako bi se vratio na nivo košarke za koji je naporno radio tokom cijele karijere". Rekao je i da je izuzetno razočaran takvim ishodom, ali da je odluka donijeta sa medicinskim timom.

"Nastaviću da se trudim, kako bih bio spreman za sljedeći put kada se moje ime nađe na spisku. Moj lični i naš krajnji timski cilj je da se kvalifikujemo na Olimpijske igre i biće mi čast da predstavljam svoju zemlju sljedeće godine", napisao je Adetokunbo.

Košarkaška reprezentacija Grčke igraće na Svjetskom prvenstvu u Grupi C sa Sjedinjenim Američkim Državama, Jordanom i Novim Zelandom.

Svjetsko prvenstvo održava se u Japanu, Indoneziji i na Filipinima od 25. avgusta do 10. septembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније