Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

13. 04. 2024. 13:47 >> 13:47

SC DERBI SANJA SENZACIJU

Bogavac: Ne treba trošiti riječi o kvalitetu Zvezde, ali imamo svoje adute

Košarkaši SC Derbija u ponedjeljak gostuju Crvenoj zvezdi na startu četvrtfinalne pelj-of serija ABA lige. Igrač "studenata" Luka Bogavac ulogu favorita je prepustio rivalu, ali je poručio da njegova ekipa ima svoje adute i da može da zaprijeti.

Ekipa Dejana Jakare je oba puta poražena ove sezone od Zvezde.

"Očekujem da odigramo bolju utakmicu, nego što je to bio slučaj prije nekoliko dana u Beogradu, u regularnom dijelu sezone. Mislim da tada nismo odgovorili fizički kako je trebalo. Ima dosta prostora da naučimo iz naših grešaka. Znamo protiv kakve ekipe igramo. Ne treba mnogo trošiti riječi o sastavu Zvezde. Biće teška utakmica, ali mislim da ćemo biti spremni da odgovorimo", kazao je Bogavac.

Bogavac vjeruje da je ove sezone doprinio da ekipa opet igra plej-of.

"Kroz sezonu sam probao da nađem svoju ulogu. Mislim da sam napredovao u odnosu na početak sezone. Dobio sam značajnu ulogu i zahvalio bih se treneru na ukazanom povjerenju", rekao je Bogavac i dodao:

"Prošle godine sam igrao plej-of NLB ABA2 lige, sigurno da je razlika u nivou. U polufinalu smo igrali protiv Krke. Odigrali smo dobru utakmicu, ali smo izgubili od tima koji je kasnije ušao u ABA ligu. Ove godine sa SC Derbijem igram u plej-ofu protiv Zvezde, koja je favorit", zaključio je Bogavac.

Meč u Beogradu počinje u 18 časova, serija se igra do dvije pobjede.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније