Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Н.Р.

07. 02. 2023. 14:55 >> 17:16

SP U ALPSKOM SKIJANjU

Zlato za Panturoa u alpskoj kombinaciji

Francuski skijaš Aleksi Panturo osvojio je zlatnu medalju u alpskoj kombinaciji na Svjetskom prvenstvu u Kurševelu i Meribelu.

Panturo je bio vodeći i nakon prve vožnje superveleslaloma, a do zlatnog odličija došao je i dobrom vožnjom u slalomu, za ukupno vrijeme 1.53.31.

Ovo je za francuza šesta medalja na Svjetskim prvenstvima.

Srebro je zavrijedio Marko Švarc iz Austrije sa zaostatkom od 0.10 stotinki, dok je bronzani bio njegov sunarodnik Rafael Haser, koji je za pobjednikom kasnio 0.44 stotinke.

Četvrto mjesto zauzeo je River Radamus iz Sjedinjenih Američkih Država, peti Mek Grat iz Norveške, dok je šesti bio Luk Mejar iz Švajcarske. 

Na Svjetskom prvenstvu u alpskom skijanju sjutra će biti vožen superveleslalom u ženskoj konkurenciji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније