Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Н. Шофранац [ I.Š. ]

22. 02. 2023. 11:10 >> 11:14
2

ZAVRŠENO SP U SKIJANjU

Crne Gore nema na skijaškoj mapi: Gdje smo izgubili 15 godina?

Završeno je Svjetsko prvenstvo u alpskom skijanju, večeras se otvara i u nordijskom, a nas nema nigdje na mapi. Javnost se ne pita ni kako ni zašto, ali ajde da ovaj put probamo shvatiti razloge.

Naši počeci bili su obećavajući, Rajko Kosić bio je trener još u selekciji Srbije i Crne Gore, Bojan talenat u rangu sa Nevenom Ignjatović.

Bojan, kao vrlo mlad, bio je naš prvi predstavnik 2007. Priča je išla i do Olimpijskih igara u Vankuveru 2010. gdje je bio na solidnom 40. mjestu u slalomu. Na žalost godinu kasnije je imao nesreću na motoru.

Sada, 16. godina kasnije Bojan Kosić je jedini naš predstavnik u Kurševelu sa velikim zaostacima za konkurencijom i van 60 takmičara u drugoj vožnji iza brojnih egzotičnih zemalja.

Gdje smo izgubili 15 godina? 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније