Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

P.R. [ Mina ]

09. 08. 2022. 11:00 >> 16:06

SERENA NAJAVILA POVLAČENJE?

"Vidim svjetlo na kraju tunela, to znači sloboda"

Slavna američka teniserka Serena Vilijams upisala je prvu pobjedu poslije 430 dana trijumfom nad Nurijom Parizas Dijaz 2:0, na startu turnira u Torontu.

Poslije meča izjavila je da vidi "svjetlo na kraju tunela", aludirajući na kraj karijere.

"Izgleda da postoji svijetlo na kraju tunela. Ne znam, čini mi se da se približavam svjetlu. Jedva čekam da dohvatim to svjetlo. Ono znači slobodu za mene", kazala je Vilijams.

On je kazala da voli da igra, "to je nevjerovatno".

"Ali, ne mogu ovo zauvijek da radim", izjavila je Vilijams, prenose agencije.

Prije trijumfa u Kanadi, Amerikanka je poslednju pobjedu upisala na Rolan Garosu prošle godine savladavši sunarodnicu Danijel Kolins.

Vilijams je u karijeri osvojila 23 grend slem trofeja, a u drugom kolu turnira u Torontu sastaće se protiv pobjednice duela između Belinde Benčić i Tereze Martincove.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније