Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 02. 2016. 17:40 >> 19:00

MRTVA TRKA

Napoli i Juventus nastavili da nižu pobjede

Fudbaleri Napolija pobijedili su danas na gostovanju Karpi sa 1:0 u utakmici 24. kola Serije A, dok je Juventus bio bolji od Frosinonea sa 2:0.

Napoli je do osme uzastopne pobjede u italijanskom šampionatu stigao golom Gonsala Iguaina u 69. minutu iz jedanaesterca.

Ekipa iz Napulja je prva na tabeli sa 56 bodova, dok je Karpi na 18. poziciji sa 19 bodova.

Napoli i dalje dobro prati Juventus, koji je u gostima savladao Frosinone sa 2:0. Golove za aktuelnog šampiona Italije postigli su Huan Kuardado u 73. i Paulo Dibala u 91. minutu meča.

"Stara dama" je, poslije 14. uzastopne pobjede, druga na tabeli sa 54 boda, dok je Frosinone na 19. mjestu sa 19 bodova.

Fudbaleri Milana i Udinezea odigrali su nijerešeno 1:1.

Gosti su poveli golom Pabla Armera u 17. minutu, a izjednačenje i bod ekipi Siniše Mihajlovića donio je Mbaje Niang u 48. minutu.

Milan je, nakon 24 odigrana kola, šesti na tabeli Serije A sa 40 bodova, dok je Udineze na 14. mjestu sa 27 bodova.

U ostalim mečevima Kjevo je u gostima bio bolji od Torina sa 2:1, dok su Sasuolo i Palermo odigrali neriješeno 2:2.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније