Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

24. 12. 2019. 22:50 >> 22:49

RIVALI "LAVOVA"

Peruničić otpustio Jovanovića pred EP

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić odlučio je da prekine saradnju sa pomoćnikom Nedeljkom Jovanovićem neposredno pred start Evropskog prvenstva, a tu odluku mu je saopštio putem SMS poruke, prenosi Sportklub.

"Dobio sam SMS poruku u kojoj me Peruničić obavještava da nijesam više njegov pomoćnik. Iskren da budem, nijesam očekivao ovako nešto uoči Evropskog prvenstva. Zvao sam ga, ali se nije javio. Želio sam da ga pitam da se napravi video materijal od dvije utakmice naše reprezentacije u Austriji i da ga podijelimo igračima, da analiziraju igru. Poslije tri sata od tog mog poziva dobio sam poruku: 'Ne možemo više dalje. Ne gledamo isto na stvari'. Njegov način, njegova odluka, nije do mene", izjavio je Jovanović za Maksbet sport.

Sudeći po riječima čuvenog rukometaša, saradnja sa Peruničićem od starta nije bila najbolja.

"Nikada mi se nije javljao na telefon, samo mi je puštao SMS poruke. Valjda čovjek misli da je Žoze Murinjo. Za mene je ovo tačka što se tiče srpskog rukometa. Gledaću da odem u inostranstvo", zaključio je Jovanović.

Evropsko prvenstvo se od 10. do 26. januara održava u Austriji, Norveškoj i Švedskoj.

Srbija će se takmičiti u grupi A u Gracu sa Crnom Gorom, Hrvatskom i Bjelorusijom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније