Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

07. 11. 2015. 08:06 >> 14:51
3

OD DANAS

Gorivo jeftinije 7 centi

Cijene goriva u Crnoj Gori od danas su niže sedam centi, nakon što je u Službenom listu objavljeno da je neustavna dopuna Vladine Uredbe o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.

Iz Ministarstva su objasnili da je objavljivanjem u Službenom listu odluke Ustavnog suda o prestanku važenja dopune Uredbe, odstranjena naknada za izgradnju autoputa i finansiranje reprezentativnog sporta.  

Cijene litra eurosupera 98 i 95 iznose 1,12 eura, odnosno 1,08. Eurodizel košta 99 centi. Lož ulje za veleprodaju i za grijanje pojefitnilo je takođe sedam centi i košta 94 centa, odnosno 66 centi.  

Posljednje promjene cijena goriva bile su 5. oktobra, kada je eurodizel pojeftinio tri centa.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније