Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

20. 07. 2021. 18:01 >> 18:13
2

DPS NIKŠIĆ

“Prepucavanja DF-a i Demokrata predstava za javnost”

Odluka Demokrata da ne podrže inicijativu za razrješenje Marka Kovačevića sa mjesta predsjednika Opštine Nikšić, odraz je najnižeg licemjerja i neprincipijelnosti ove partije, poručuju iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Demokrate su na jučerašnjem Odboru za izbor i imenovanje Skupštine opštine glasale protiv razrješenja predsjednika Opštine Marka Kovačevića, kažu u DPS-u i dodaju da je Kovačević, javno negirao genocid u Srebrenici.

“Podsjećamo da je Klub odbornika Evropskog tima za Nikšić, u skladu sa primjenom pozitivnih pravnih propisa, zatražio i inicirao njegovu smjenu zbog nepoštovanja Ustava Crne Gore i nedavno usvojene rezolucije. Ovakav stav Demokrata je krajnje kontradiktoran i demagoški, posebno zato što su, upravo poslanici ove partije glasali za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, a sada iz kalkulantskih razloga ćute na izrugivanje ovom dokumentu koje je pokazao Marko Kovačević”, stoji u saopštenju nikšićkog Odbora DPS-a.

Kažu da je ta lokalna epizoda iz Nikšića, najbolji pokazatelj da DCG i DF, jedni bez drugih ne mogu jer su, kako ističu u DPS-u, u simbiotskoj koaliciji.

“Sve ove njihove navodne medijske svađe i prepucavanja su predstava za javnost, u kojoj se ne zna čija je uloga jadnija, jer je i njima kao i javnosti jasno da jedni od drugih zavise, a to najbolje potvrđuje slučaj Marka Kovačevića”, zaključuje se u saopštenju nikšićkog DPS-a.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније