Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ B92, Objavila: R.P. ]

21. 01. 2019. 11:55 >> 11:26
3

TRAJAĆE DECENIJU

Počela transformacija kosovske vojske

U Prištini je formalno preimenovano kosovsko ministarstvo bezbjednosnih snaga u Ministarstvo odbrane. To je najavljeno kao početak transformacije tih snaga u Vojsku Kosova, koja će trajati narednu deceniju.

Otkrivanju ploče sa tim natpisom prisustvovao je premijer Kosova Ramuš Haradinaj, a šef resora, Rustem Beriša je rekao da od danas zvanično počinje "vojna tranzicija".

"Danas je dan kada zvanično počinje tranzicija vojske, koja će trajati 10 godina", rekao je Beriša", prenio je portal ABC njuz. Beriša je rekao i da će Vojska Kosova biti multietnička, a sam proces transparentan.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније