Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

26. 01. 2021. 11:49 >> 11:49
1

BRITANSKE KOMPANIJE NAJAVILE

Linije ka Tivtu iz Londona i Mančestera od 2022.

Britanski turoperator "Jet2holidays", kao i avio-kompanija "Jet2.com, objavili su listu destinacija prema kojima uvode direktne linije za sezonu 2022. godine, a među kojima su i letovi iz Mančestera i Londona za Tivat, saopštili su u Nacionalnoj turističkoj oragnizaciji.

Kako obavještavaju u NTO, niskotarifna avio-kompanija "Jet2" iz Britanije imala je i ranije u planu uvođenje letova za Tivat iz Londona i Mančestera, koji je trebalo da budu od maja do oktobra 2020. godine, a odgođeni su zbog situacije sa korona virusom.

"Jet2.com" je redovna avio-kompanija, treća po veličini na ovom tržištu, dok je "Jet2.holidays" drugi po veličini turoperator u Velikoj Britaniji.

"Interesovanje britanske avio-kompanije i turoperatora za Crnu Goru još jedan je u nizu pokazatelja pozitivnog imidža i atraktivnosti destinacije na ovom tržištu, na čemu kontinuirano radi Nacionalna turistička organizacija Crne Gore", napominju u NTO.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније