Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ukrajina

Б.Б. [ RTS ]

22. 06. 2023. 22:53 >> 22:53
1

RJABKOV

"Slanje NATO trupa u Ukrajinu bila bi ogromna greška"

Rusija poziva Vašington da ne pravi greške i ne raspoređuje trupe NATO-a u Ukrajini, pošto bi to moglo da ima opasne posljedice, izjavio je zamjenik ruskog ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov.

"Ako to urade, to će biti ogromna, istorijska greška. Bez obzira ko govori u ime ovih zemalja, bivši ili sadašnji zvaničnici, sve se odlučuje u Vašingtonu. Zato snažno upozoravamo Vašington na dalje neuspjehe, na dalje greške koje bi mogle imati opasne posljedice. Ne smije biti NATO trupa u Ukrajini", rekao je Rjabkov.

Ranije je bivši generalni sekretar NATO-a Anders Fog Rasmusen rekao da bi neke zemlje Alijanse pojedinačno možda željele da pošalju trupe u Ukrajinu ako Kijev ne dobije stvarne garancije na predstojećem NATO samitu u Viljnusu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније