Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

14. 08. 2017. 11:50 >> 11:23
1

KOLAŠIN

Tango učilo 700 učesnika kampa

Juče je završen internacionalni Tango kamp u Kolašinu, a za 20 dana, koliko je trajao, domaćini su ugostili oko 700 učesnika iz više od 30 zemalja. Organizatori su zadovoljni interesovanjem, a plesači naučenim.

Tango kamp u Kolašinu već sedmu godinu zaredom privlači stotine ljubitelja argentinskog tanga i aktivnog odmora iz cijelog svijeta. Zbog jedinstvenog sadržaja, velikog broja internacionalnih umjetnika i gostiju, kao i zbog velikog značaja za razvoj turizma u Crnoj Gori, taj kamp je veoma posjećen.

Ove, kao i prethodnih godina, tangerosa je bilo iz svih krajeva Evrope i svijeta. Većina njih je došla na par dana, ali su ostali do kraja kampa.

"Tango kamp je divan, pa umjesto da ostanem samo par dana, ostala sam 20. Sve je zadivljujuće, odlično se provodim, kombinujem svoje dvije strasti - prema putovanjima i tangu", kazala je za TVCG učesnica iz Rumunije.

Plesačica iz Hong Konga je istakla da je boravila u brojnim tango kampovima širom svijeta, ali da je ovo jedan od rijetkih gdje je bila od početka do kraja.

Plesne radionice, video projekcije, predavanja, plesne večeri i koncerti samo su neke od akrtivniosti u kojima su posjetioci Tango kampa u Kolašinu mogli da učestvuju prethodnih 20 dana. Osim njih, za sve koji su boravili u kolašinskom tango kampu bile su spremljene i druge aktivnosti, poput streličarstva i alpinizma.

Dragana Šćepanović, TVCG

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније